1. >Recept
  2. >Tacos al pastor med rostad chilimajs

Tacos al pastor med rostad chilimajs

Lätt
4 personer
10 min.
Ingredienser:
till 4 personer
400 g fläskfilé

Olivolja

1 tsk. rökt paprika

Salt och peppar

¼ liten ananas

2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (totalvikt 330 g)

4 stora mjuka tortillas

Att strö över:

En handfull mâchesallad

En handfull mynta och koriander

1 lime
Ingredienser för 4 personer
400 g fläskfilé

Olivolja

1 tsk. rökt paprika

Salt och peppar

¼ liten ananas

2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (totalvikt 330 g)

4 stora mjuka tortillas

Att strö över:

En handfull mâchesallad

En handfull mynta och koriander

1 lime
  1. Steg 1
    Skär fläskfilén i skivor och bryn i olja och kryddor med paprika, salt och peppar.
  2. Steg 2
    Skär ananasen i tunna skivor och vänd dem med köttet i stekpannan.
  3. Steg 3
    Rosta majs med chili i olja i en annan stekpanna.
  4. Steg 4
    Fördela majs, kött och ananas på ljumma tortillas.
  5. Steg 5
    Servera med sallad och örter.
Tips:
Toppa gärna med en sked guacamole.
Behöver du mer inspiration?
LättMediumSvårt
< 15 min:15 - 45 min:45 min. och +
Lekfullt
  • Wrap med majs, tomat och avokado

    Trött på mackor? Välj en wrap istället! Denna helt vegetariska wrap innehåller krämig avokado, saftig tomat och kryddig majssalsa – underbart gott!

  • Små rostade morötter med majs, champinjo...
  • Majsparfait med mango och cornflakes