1. >Sedan 1853
  2. >Bonduelle: En koncern med 167 år på nacken

Sedan 1853

Bonduelle är ett franskt, familjeägt företag med 11 000 medarbetare och med rötter som går ända tillbaka till 1853. Vi vet alltså en hel del om hur man skördar och packar grönsaker så att de bevarar alla sina nyttiga näringsämnen.

Vad gör Bonduelle för att bevara planeten?

Vi på Bonduelle är vi övertygade om att grönsaker kommer att vara en viktig del av framtidens kosthållning. Därför är det viktigt för oss att göra en insats för att skydda miljön och bevara planeten. Vi främjar alternativa transportsätt till sjöss eller via järnväg som har lägre koldioxidutsläpp än biltransport. Vi har också fokus på matsvinn och säljer därför den största delen av vårt sortiment i små burkar. På så sätt anser vi att vi både kan tillgodose behoven hos mindre hushåll och minska mängden mat som kastas. Vår approach omfattar även förpackningen. Kom ihåg att sopsortera de tomma konservburkarna som metall så att materialet kan återanvändas om och om igen!

Bonduelle-koncernen

Sedan 1853 har vi tillsammans med våra lantbrukare engagerat oss för nytänkande inom vårt område. Idag är vi stolta över att kunna odla våra växtbaserade konsumtionsfärdiga produkter på 128 000 hektar och att kunna erbjuda dem i 100 länder världen över. Koncernen innehåller förutom Bonduelle även följande märken: Cassegrain, Globus, Del Monte, Ready Pac Foods, Arctic Gardens.

Lär dig mer om oss och vår mission i videon:

Följ oss