Tomatsallad med minimozzarella och kikärtspesto
Lätt
4 personer
15 min.
 Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar Bonduelle kikärter (2 x 160 g avrunnen vikt)
4 msk god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 knippe basilika
50 g parmesan
Salt
Svartpeppar
4 msk god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 knippe basilika
50 g parmesan
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
2 burkar Bonduelle kikärter (2 x 160 g avrunnen vikt)
4 msk god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 knippe basilika
50 g parmesan
Salt
Svartpeppar
4 msk god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 knippe basilika
50 g parmesan
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Blanda kikärterna med pesto. Smaka av med salt och peppar.
 - Steg 2Skiva bifftomaterna.
 - Steg 3Häll av vätskan från mozzarellaosten och låt rinna av.
 - Steg 4Vänd ihop mozzarellan med 2 msk kikärtspesto.
 - Steg 5Lägg kikärtspesto på 4 tallrikar eller ett stort fat och gör en sallad med tomaterna och mozzarellan. Toppa med riven parmesan och basilika.
 
Tips:
Kan även tillagas med andra sorters pesto.
Se även:









