- Ångkokt för ett krrrrrispigt tugg - Fri från rester av bekämpningsmedel - Naturligt söt smak. Ljuvlig i sallader och olika rätter

Vår majs växer under den europeiska solen och skördas precis när den smakar som bäst. Därefter ångkokar vi majsen för att bevara den söta smaken, den friska gula färgen och det krispiga tugget. Och ännu bättre – i Bonduelle Crispy Majs hittar du inga rester av bekämpningsmedel. Det är alltså det bästa valet – både för dig och för planeten. Tips! Majs är underbar i sallader. Men också helt oumbärlig i mexikanska rätter, där den tillför både smak och färg.

Nettovikt: 900 g Avrunnen vikt: 840 g

Ingredienser:

sweet corn, water, salt

näringsinnehåll

per 100g
Energi (kJ) 309 kJ
Energi (kcal) 73 kcal
Fett (g) 1,4 g
- varav mättade fettsyror (g) 0,2 g
Kolhydrater (g) 11 g
- varav sockerarter (g) 5,1 g
Kostfiber (g) 3,0 g
Protein (g) 2,7 g
Salt (g) 0,28 g

Se våra recept

Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
  • Wrap med majs, tomat och avokado

    Wrap med majs, tomat och avokado

    Trött på mackor? Välj en wrap istället! Denna helt vegetariska wrap innehåller krämig avokado, saftig tomat och kryddig majssalsa – underbart gott!

  • Stuvad majs och höstsvamp på toast

    Stuvad majs och höstsvamp på toast

  • Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver

    Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver

Se fler recept