- Ångkokt för ett krrrrrispigt tugg - Fri från rester av bekämpningsmedel - Naturligt söt smak. Ljuvlig i sallader och olika rätter
Vår majs växer under den europeiska solen och skördas precis när den smakar som bäst. Därefter ångkokar vi majsen för att bevara den söta smaken, den friska gula färgen och det krispiga tugget. Och ännu bättre – i Bonduelle Crispy Majs hittar du inga rester av bekämpningsmedel. Det är alltså det bästa valet – både för dig och för planeten. Tips! Majs är underbar i sallader. Men också helt oumbärlig i mexikanska rätter, där den tillför både smak och färg.
Nettovikt: 900 g Avrunnen vikt: 840 g
Ingredienser:
näringsinnehåll
Se våra recept
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Wrap med majs, tomat och avokado
Trött på mackor? Välj en wrap istället! Denna helt vegetariska wrap innehåller krämig avokado, saftig tomat och kryddig majssalsa – underbart gott!
Stuvad majs och höstsvamp på toast
Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver
Se fler recept