- Ångkokt efter skörd, utan tillsatt salt - Solmogen och härligt krispig - Ger smak, färg och tuggmotstånd till sallader och olika rätter
Samma Krispig Majs som du känner igen oss för – men utan tillsatt salt. Perfekt om du – av vilken anledning som helst – vill äta med mindre salt. Majsen växer – precis som sina släktingar – under den europeiska solen. Den skördas vid sin höjdpunkt. Därefter ångkokas den för att bevara den söta smaken, den fräscha färgen och det krispiga tuggmotståndet. Använd de gyllengula majskornen i både sallader och (mexikanska) rätter. Supergott!
Nettovikt: 300 g Avrunnen vikt: 280 g
Ingredienser:
näringsinnehåll
Se våra recept
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Wrap med majs, tomat och avokado
Trött på mackor? Välj en wrap istället! Denna helt vegetariska wrap innehåller krämig avokado, saftig tomat och kryddig majssalsa – underbart gott!
Stuvad majs och höstsvamp på toast
Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver
Se fler recept