- Ångkokt efter skörd, utan tillsatt salt - Solmogen och härligt krispig - Ger smak, färg och tuggmotstånd till sallader och olika rätter

Samma Krispig Majs som du känner igen oss för – men utan tillsatt salt. Perfekt om du – av vilken anledning som helst – vill äta med mindre salt. Majsen växer – precis som sina släktingar – under den europeiska solen. Den skördas vid sin höjdpunkt. Därefter ångkokas den för att bevara den söta smaken, den fräscha färgen och det krispiga tuggmotståndet. Använd de gyllengula majskornen i både sallader och (mexikanska) rätter. Supergott!

Nettovikt: 300 g Avrunnen vikt: 280 g

Ingredienser:

Söta ock krispiga majskorn, vatten.

näringsinnehåll

per 100g
Energi (kJ) 335 kJ
Energi (kcal) 80 kcal
Fett (g) 1,9 g
- varav mättade fettsyror (g) 0,4 g
Kolhydrater (g) 11 g
- varav sockerarter (g) 6,3 g
Kostfiber (g) 3,3 g
Protein (g) 3,1 g
Salt (g) 0,01 g
Vitamin B9 (µg) 58,2 µg

Se våra recept

Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
  • Wrap med majs, tomat och avokado

    Wrap med majs, tomat och avokado

    Trött på mackor? Välj en wrap istället! Denna helt vegetariska wrap innehåller krämig avokado, saftig tomat och kryddig majssalsa – underbart gott!

  • Stuvad majs och höstsvamp på toast

    Stuvad majs och höstsvamp på toast

  • Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver

    Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver

Se fler recept