1. >Recept
  2. >Tortillapizza med kikärtor, halloumi, bacon och salvia

Tortillapizza med kikärtor, halloumi, bacon och salvia

Lätt
1 person
30 min.
Ingredienser:
för 1 person
80 g halloumi

1 röd chili (om du inte vill ha så stark pizza kan du avlägsna chilikärnorna innan du tillsätter chilin)

4 skivor bacon

8 salviablad

1 avokado

1 tortilla

1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)

1–2 msk. olivolja

Salt

Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
80 g halloumi

1 röd chili (om du inte vill ha så stark pizza kan du avlägsna chilikärnorna innan du tillsätter chilin)

4 skivor bacon

8 salviablad

1 avokado

1 tortilla

1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)

1–2 msk. olivolja

Salt

Svartpeppar
  1. Steg 1
    Skär halloumi och avokado i skivor. Hacka salviablad och röd chili fint.
  2. Steg 2
    Lägg tortillan på en bakplåtspappersklädd plåt.
  3. Steg 3
    Fördela avokadoskivor, ost, bacon, kikärtor och olivolja på tortillabrödet.
  4. Steg 4
    Strö över salvia, chili, salt och peppar.
  5. Steg 5
    Baka i förvärmd ugn i 210 grader tills pizzan är spröd och gyllene. Ca 10–15 minuter.
Supergod tortillapizza med kikärtor, halloumi och bacon (30 min)
Servera en annorlunda och spännande pizza med massor av smak. Pizzareceptet som hela familjen kommer älska!