Löksallad med majs och dragonvinägrett
Lätt
1 person
25 min.
Ingredienser:
för 1 person
2 lökar, ca. 100 g
1/4 knippe dragon
1 msk. vitvinsvinäger
1 msk. olivolja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
Salt
Svartpeppar
1/4 knippe dragon
1 msk. vitvinsvinäger
1 msk. olivolja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
2 lökar, ca. 100 g
1/4 knippe dragon
1 msk. vitvinsvinäger
1 msk. olivolja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
Salt
Svartpeppar
1/4 knippe dragon
1 msk. vitvinsvinäger
1 msk. olivolja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Koka de hela lökarna (inklusive skalet) möra i vatten med ½ tsk salt i ca 15 minuter. Häll av vattnet och kyl lökarna med kallt vatten.
- Steg 2Halvera lökarna på längden. Avlägsna skalen och skär lökarna i klyftor.
- Steg 3Finhacka dragon, tillsätt vinäger och olja och smaka av med salt och peppar.
- Steg 4Blanda samman med lök och majs.
- Steg 5Lägg upp i en skål och servera som tillbehör till vegetariskt, fisk eller kött.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
- SE RECEPTET
Kikärtssallad med rödlök, pestogrädde och brödsmulor
- SE RECEPTET
Wokstekt oxkött med majs
- SE RECEPTET
Vegetarisk gryta med kidneybönor och majspuré
Se även:








