Kål- och äppelsallad med wasabiyoghurt och röda kidneybönor
Lätt
1 person
20 min.
Ingredienser:
för 1 person
2 msk. naturell yoghurt
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
2 msk. naturell yoghurt
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Rör ihop yoghurt med wasabi och smaka av med salt.
- Steg 2Skär hälften av kålen grovt och en den andra hälften i tunna strimlor.
- Steg 3Skär äpplet i tunna skivor och vänd skivorna i äppelcidervinägern.
- Steg 4Blanda samman allt och tillsätt de röda kidneybönorna.
- Steg 5Dekorera salladen med ärtskott och krydda med svartpeppar.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
- SE RECEPTET
Vegetarisk gryta med kidneybönor och majspuré
- SE RECEPTET
Tonfisksallad med gurka, röda kidneybönor, senap och knäckebröd
- SE RECEPTET
Svamptoast med röda kidneybönor och kikärtor, citron och persilja
Se även:








