Rostad svamp med stekt avokado, spetskålssallad och tex mex chilimajs
Lätt
4 personer
25 min.
Ingredienser:
till 4 personer
400 g blandad svamp
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/4 knippe bredbladig persilja
2 msk. olivolja
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
2 avokador
½ spetskål
Salt
Svartpeppar
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/4 knippe bredbladig persilja
2 msk. olivolja
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
2 avokador
½ spetskål
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
400 g blandad svamp
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/4 knippe bredbladig persilja
2 msk. olivolja
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
2 avokador
½ spetskål
Salt
Svartpeppar
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/4 knippe bredbladig persilja
2 msk. olivolja
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
2 avokador
½ spetskål
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Rensa svampen och skär den i mindre bitar. Finhacka lök och vitlök och grovhacka persiljan.
- Steg 2Stek svampen i olja i en varm stekpanna med vitlök, lök och persilja i ca 5 minuter. Vänd ner chilimajs och smaka av med salt och peppar.
- Steg 3Rensa spetskålen skär den i grova bitar.
- Steg 4Halvera avokadorna och avlägsna kärnorna. Stek avokadorna på snittsidan i en torr panna på medelvärme i ca 3–4 minuter.
- Steg 5Lägg upp kålen på ett fat tillsammans med svamp och avokado.
Se även: