Fyllda paprikor

Fyllda paprikor

Ingredienser

INGREDIENSER
2 portioner

1 frp Bonduelle ekologiska linser & gryn, 150 g
4 st snackspaprika
1⁄2 st vitlöksklyfta
30 g rucola
1 dl grönsaksbuljong
50 g fetaost
Salt
Svartpeppar
Olja till form och stekning

Metod

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Finhacka en paprika, lök och vitlök, stek mjuk i olja.
  • Tillsätt grovhackad ruccola och grönsaksbuljong, låt koka ihop.
  • Rör ner linser & gryn tillsammans med hälften av osten,
    smaka av med salt och peppar.
  • Skär en en öppning längs med paprikan och rensa ur.
  • Lägg paprikorna i en smord ugnsform.
  • Fyll paprikorna med röran och toppa med smulad fetaost.
  • Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter, tills paprikorna är mjuka.