Tex Mex sallad med svarta bönor och chilimajs
Lätt
4 personer
15 min.
Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar Bonduelle Tex Mex svarta bönor (avrunnen vikt 260 g)
2 burkar Bonduelle Tex Mex chili majs (330 g)
1 mango
4 stora tomater
½ zucchini
2 avokado
½ salladshuvud
Ärtskott
Dressing:
2 msk riven lök
2 msk pressad citron
4 msk olja
4 msk hackad persilja
Salt och peppar
2 burkar Bonduelle Tex Mex chili majs (330 g)
1 mango
4 stora tomater
½ zucchini
2 avokado
½ salladshuvud
Ärtskott
Dressing:
2 msk riven lök
2 msk pressad citron
4 msk olja
4 msk hackad persilja
Salt och peppar
Ingredienser för 4 personer
2 burkar Bonduelle Tex Mex svarta bönor (avrunnen vikt 260 g)
2 burkar Bonduelle Tex Mex chili majs (330 g)
1 mango
4 stora tomater
½ zucchini
2 avokado
½ salladshuvud
Ärtskott
Dressing:
2 msk riven lök
2 msk pressad citron
4 msk olja
4 msk hackad persilja
Salt och peppar
2 burkar Bonduelle Tex Mex chili majs (330 g)
1 mango
4 stora tomater
½ zucchini
2 avokado
½ salladshuvud
Ärtskott
Dressing:
2 msk riven lök
2 msk pressad citron
4 msk olja
4 msk hackad persilja
Salt och peppar
- Steg 1Skölj de svarta bönorna och låt rinna av.
- Steg 2Rör ihop dressingen i en stor skål och blanda den med bönor och majs.
- Steg 3Skär mango och grönsaker i små bitar och blanda med bönor och majs.
- Steg 4Strö över ärtskott.
- Steg 5Droppa lite grekisk yoghurt blandat med vatten och vitlök över salladen före servering.
Tips:
Servera med tortillas som stekts spröda i olja. Smakar gott med en grillad laxbit.
Se även: