\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Tacos al pastor med rostad chilimajs
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tacos al pastor med rostad chilimajs
skriv ut recept
Lätt
4 personer
10 min.
Ingredienser:
till 4 personer
400 g fläskfilé
Olivolja
1 tsk. rökt paprika
Salt och peppar
¼ liten ananas
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chilimajs (totalvikt 330 g)
4 stora mjuka tortillas
Att strö över:
En handfull mâchesallad
En handfull mynta och koriander
1 lime
Ingredienser för 4 personer
400 g fläskfilé
Olivolja
1 tsk. rökt paprika
Salt och peppar
¼ liten ananas
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chilimajs (totalvikt 330 g)
4 stora mjuka tortillas
Att strö över:
En handfull mâchesallad
En handfull mynta och koriander
1 lime
Steg 1
Skär fläskfilén i skivor och bryn i olja och kryddor med paprika, salt och peppar.
Steg 2
Skär ananasen i tunna skivor och vänd dem med köttet i stekpannan.
Steg 3
Rosta majs med chili i olja i en annan stekpanna.
Steg 4
Fördela majs, kött och ananas på ljumma tortillas.
Steg 5
Servera med sallad och örter.
Tips:
Toppa gärna med en sked guacamole.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Burger med grillad kyckling och cornslaw
Se receptet
Små rostade morötter med majs, champinjo...
Se receptet
Stekt kyckling med cashewnötter och majs
Se receptet
Se fler recept