Texmex-sallad med svarta bönor och chilimajs

Texmex-sallad med svarta bönor och chilimajs

Ingredienser

2 burkar Bonduelle Tex Mex svarta bönor (avrunnen vikt 260 g),
2 burkar Bonduelle Tex Mex chili majs (330 g),
1 mango,
4 stora tomater,
½ zucchini,
2 avokado,
½ salladshuvud,
ärtskott.

Dressing: 2 msk riven lök, 2 msk pressad citron, 4 msk olja, 4 msk hackad persilja, salt och peppar

Metod

Gör så här:

  1. Skölj de svarta bönorna och låt rinna av.
  2. Rör ihop dressingen i en stor skål och blanda den med bönor och majs.
  3. Skär mango och grönsaker i små bitar och blanda med bönor och majs.
  4. Strö över ärtskott.

Smaklig måltid!

Tips: Servera med tortillas som stekts spröda i olja.
Tips: Droppa lite grekisk yoghurt blandat med vatten och vitlök över salladen före servering.
Tips: Smakar gott med en grillad laxbit.

Tillagningstid: 15 min.