Tacos al pastor med rostad chilimajs

Tacos al pastor med rostad chilimajs

Ingredienser

400 g fläskfilé,
olivolja,
1 tsk rökt paprika,
salt och peppar,
¼ liten ananas
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs
(total vikt 330 g),
4 stora mjuka tortillas,

Topping: En handfull machésallad, en handfull mynta och koriander, 1 lime.

Metod

Gör så här:

  1. Skär fläskkarrén i skivor och stek den i olja och krydda med paprikapulver, salt och peppar.
  2. Skär ananasen i tunna skivor och blanda med köttet i pannan.
  3. Stek majs med chili i olja i en annan stekpanna.
  4. Fördela majs, kött och ananas på varma tortillas.
  5. Servera med sallad och örter.

Smaklig måltid!

Tips: Toppa gärna med en sked guacamole.

Tillagningstid: 10 min.