Stekt kyckling med cashewnötter och majs

Stekt kyckling med cashewnötter och majs

Ingredienser

Till 1 person

125 g kycklingbröst i bitar
1 msk vegetabilisk olja
1 liten röd paprika
1 lök, ca 50 g
1 vitlöksklyfta
1 msk söt chilisås
1 msk ostronsås
1 msk soja
1 burk Bonduelle En Liten Twist majs
(avrunnen vikt 70 g)
Färsk koriander, hackad
30 g cashewnötter, saltade
Salt

Metod

Så enkelt är det:

  1. Skär kycklingbröstet i mindre bitar. Ca 6–8 bitar.
  2. Skär paprikan i ca 4 cm stora bitar. Finhacka lök och vitlök.
  3. Stek köttet i lite olja i en stekpanna eller wokpanna ca 3–4 minuter.
    Tillsätt vitlök, lök och paprika och stek i ytterligare ca 4–5 minuter.
  4. Tillsätt ostronsås, söt chilisås, soja och majs och blanda ordentligt.
  5. Lägg upp på en tallrik och strö över hackad koriander och krossade cashewnötter.

Smaklig måltid!