Squashgratäng med röda kidneybönor

Squashgratäng med röda kidneybönor

Ingredienser

200 g squash
½ ekologisk citron
30 g riven parmesan
1 vitlöksklyfta, finhackad
4 g oregano, hackad
2 ägg
1 burk Bonduelle En Liten Twist röda kidneybönor
(avrunnen vikt 60 g)
Salt
Svartpeppar

Metod

Till 1 person

  1. Finhacka vitlöken. Hacka oregano grovt och finriv citronskalet på ett rivjärn.
  2. Riv squash och parmesan och tillsätt vitlök, oregano och citronskal.
  3. Rör ner äggen, ett i taget och tillsätt därefter kidneybönorna.
  4. Blanda samman allt och smaka av med salt och peppar och häll blandningen i en eldfast form.
  5. Baka i förvärmd ugn i 210 grader ca 20 minuter tills det fått färg.

Smaklig måltid!