Rostad svamp med stekt avokado, spetskålssallad och Tex Mex chilimajs

Rostad svamp med stekt avokado, spetskålssallad och Tex Mex chilimajs

Ingredienser

Till 4 person

400 g blandad svamp
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/4 knippe bredbladig persilja
2 msk olivolja
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs
(nettovikt 75 g)
2 avokador
½ spetskål
Salt
Svartpeppar

Metod

Så enkelt är det:

  1. Rensa svampen och skär den i mindre bitar. Finhacka lök och vitlök
    och grovhacka persiljan.
  2. Stek svampen i olja i en varm stekpanna med vitlök, lök och persilja
    i ca 5 minuter. Vänd ner chilimajs och smaka av med salt och peppar.
  3. Rensa spetskålen skär den i grova bitar.
  4. Halvera avokadorna och avlägsna kärnorna. Stek avokadorna på
    snittsidan i en torr panna på medelvärme i ca 3–4 minuter.
  5. Lägg upp kålen på ett fat tillsammans med svamp och avokado.

Smaklig måltid!