Pestosallad med majs, kikärtor och bönor

Pestosallad med majs, kikärtor och bönor

Ingredienser

4 personer

1 burk Bonduelle kikärtor
(265 g avrunnen vikt)
1 burkar Bonduelle röda kidneybönor
(avrunnen vikt 250g)
1 burk Bonduelle majs
(140 g avrunnen vikt)
1 gurka

400 g tomat
körsbärstomater
2 msk olivolja
¼ dl vit balsamvinäger eller
vitvinsvinäger
2 msk grön pesto
Salt och peppar

Metod

  • Häll av vätskan från kikärtorna, kidneybönorna och majsen och skölj i kallt vatten.
  • Skär gurkan i små tärningar och tomaterna i små bitar.
  • Blanda kikärtor, kidneybönor och majs i en marinad av olivolja, balsamvinäger och grön pesto och krydda med salt och peppar.
  • Blanda sedan i gurka och tomat och strö över ruccola. Servera med rostat pestobröd
  • kan från kikärtorna, kidneybönorna och majsen och skölj i kallt vatten.
  • Skär gurkan i små tärningar och tomaterna i små bitar.
  • Blanda kikärtor, kidneybönor och majs i en marinad av olivolja, balsamvinäger och grön pesto och krydda med salt och peppar.
  • Blanda sedan i gurka och tomat och strö över ruccola. Servera med rostat pestobröd