Kål- och äppelsallad med wasabiyoghurt och röda kidneybönor

Kål- och äppelsallad med wasabiyoghurt och röda kidneybönor

Ingredienser

2 msk naturell yoghurt
½ tsk wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle En Liten Twist röda kidneybönor
(avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar

Metod

Till 1 person

  1. Rör ihop yoghurt med wasabi och smaka av med salt.
  2. Skär hälften av kålen grovt och en den andra hälften i tunna strimlor.
  3. Skär äpplet i tunna skivor och vänd skivorna i äppelcidervinägern.
  4. Blanda samman allt och tillsätt de röda kidneybönorna.
  5. Dekorera salladen med ärtskott och krydda med svartpeppar.

Smaklig måltid!