Grillat bröd med Tex Mex chilimajs, getost, citron och gräslök

Grillat bröd med Tex Mex chilimajs, getost, citron och gräslök

Ingredienser

Till 4 person

200 g mjuk getost
¼ knippe gräslök
½ citron, finrivet skal
200 g körsbärstomater
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs
(nettovikt 75 g)
4–8 skivor bröd
1 vitlöksklyfta
1–2 msk olivolja
Oliver
Salt
Svartpeppar

Metod

  1. Finhacka gräslöken. Riv skalet av citronen och rör ihop det med getosten.
    Smaka av med salt och peppar.
  2. Halvera tomaterna och vänd ihop dem med Tex Mex-bönorna
  3. Grilla brödet hårt i en grillpanna eller i ugnen och gnid in det med vitlök.
  4. Lägg upp det grillade brödet på ett fat med getost och placera
    tomat- och bönblandningen ovanpå osten.
  5. Avsluta med några droppar god olja, en handfull oliver och peppar.

 

Smaklig måltid!