Grillad fläskkotlett med majspuré, vattenkrasse och tomatsallad

Grillad fläskkotlett med majspuré, vattenkrasse och tomatsallad

Ingredienser

DU BEHÖVER:
4 fläskkotletter,
2 burkar Bonduelle majs (avrunnen vikt 2 x 140 g),
1 dl grädde,
100 g körsbärstomater,
olivolja,

vinäger,
krasse,
kvistar oregano,
torkade chiliflingor,
salt och peppar.

Metod

GÖR SÅ HÄR:

  1. Koka majs, grädde och chili i en kastrull. Blanda till en grov puré och krydda med salt och peppar.
  2. Blanda de halverade tomaterna med 1 msk olivolja och lite vinäger, krydda med salt och peppar.
  3. Vänd köttet i olivolja, grovhackad oregano, salt och peppar.
  4. Stek 3 minuter på varje sida i het grillpanna.
  5. Servera med majspuré, tomatsallad och strö över krasse.

SMAKLIG MÅLTID!
Tips: Istället för majs kan du använda svarta bönor eller kikärtor.