Bakade chilibönor med majs, rotfrukter, tacos och cheddarost

Bakade chilibönor med majs, rotfrukter, tacos och cheddarost

Ingredienser

2 burkar Bonduelle Chilibönor (2 x 430 g)

1 burk Bonduelle majs (140 g avrunnen vikt),

200 g persiljerot

200 g morötter

200 g rödbetor

200 g tacochips

100 g cheddarost
½ knippe koriander eller persilja
1 röd chili
Salt
Svartpeppar

Metod

  • Rengör rotfrukterna.
  • Skär dem på längden i ¼ stavar.
  • Blanda dem med chilibönor och majs i en bakform med bakplåtspapper.
  • Baka i ugn i 200 °C i ca 30 minuter tills rotfrukterna är mjuka men ändå krispiga.
  • Fördela tacochips och ost ovanpå toppen och gratinera i ugn.
  • Strö över hackad koriander och chili.

Tips: Servera som tillbehör till både fisk och kött, kan även ätas som en vegetarisk rätt.